Nieuws

Sponsoring AVR

 

Binnen AVR bestaat sinds 2011 het initiatief Perfect Days. Een dag waarop alles loopt. Waarop geen ongelukken of incidenten plaatsvinden. Waarop geen emissies, overschrijdingen voorkomen. Een dag zonder ongeplande stops en ook nog binnen budget. Kortom: een Perfect Day.

Die Perfect Day's worden in het zonnetje gezet. Daarom mogen alle medewerkers van AVR goede doelen aandragen voor deze Perfect Days. Een doel waarvan zij vinden dat zij wat extra's kunnen gebruiken. Aan het einde van elke maand kiest onze Ondernemingsraad vervolgens één van de ingezonden doelen uit die het maandbedrag wint.

Op Avontuur in de Stadnatuur is een van de gelukkigen waar de keuze op is gevallen, en heeft een cheque mogen ontvangen van een bedrag van € 600,-.

Het doel is ingediend door de directeur, de heer Pim de Vries, die via Sandra Kruijt (van Priorities) van dit initiatief vernam.

Voor de ontvangst is een feestelijk tintje gegeven door het uitreiken van een (symbolische) cheque aan het goede doel in kwestie. Pim de Vries en zijn assistente Linsey Cremers hebben deze cheque overhandigd aan de voorzitter Bert Aben. 


Terug naar overzicht