Nieuws

Met een aantal bekende en minder bekende Rotterdammers ondersteunen wij het initiatief ‘Op Avontuur in de Stadsnatuur’. Het Avontuur bestaat in 2013 uit drie vakantiekampen die plaatsvinden van 18 t/m 21 augustus 2013 in Rotterdam.  Deze vakantiekampen worden georganiseerd om 75 Rotterdamse kinderen die om uiteenlopende redenen niet met vakantie kunnen gaan, toch een , avontuurlijke en inspirerende zomer te  geven! Een vakantie in eigen stad, in de groene omgeving van een kinderboerderij  waar plezier voorop staat, maar waar tevens aandacht is voor educatie, inspiratie en motivatie.Alle betrokkenen,het bedrijfsleven, de vrijwilligers en begeleidende studenten, ondersteunen de Op Avontuur in de Stadsnatuur Vakantiekampen zowel financieel, in natura of op een andere wijze volstrekt belangeloos.

Het Avontuur is uniek. Uniek omdat het kinderen de kans geeft om met hun eigen vakantieverhaal terug op school te komen en uniek omdat het in eigen stad  plaatsvindt. We zijn de gemeente zeer dankbaar dat zij de Kinderboerderijen in Rozenburg en IJsselmonde en de educatieve tuin de Enk in Feijenoord voor dit mooie doel ter beschikking stelt.

 De vakantiekampen vinden plaats op de volgende locaties:

1. De Beestenboel; Zandweg 13; 3181 HX Rozenburg

2. De Enk; Enk 182; 3075 VC Rotterdam

3. De Kooi; Maeterlinckweg 85; 3076 GA Rotterdam

U bent van harte welkom bij de opening. Als u ook als andere Rotterdammers een bijdrdage in natura of financieel wilt leveren dan horen wij dit graag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Terug naar overzicht