Nieuws

Kinderen van het Vakantiekamp 'Op Avontuur in de Stadsnatuur' waren donderdag 4 juli te gast in de Raadzaal van het Stadhuis van Rotterdam.

De kinderen van het Vakantiekamp 2012 overhandigden om 13.30 uur het herinneringsboek 'Op Avontuur in de Stadsnatuur' aan burgemeester Aboutaleb. Zij werden ontvangen door twee raadsleden aan wie zij vragen mochten stellen en vervolgens mochtenzij het boek aan de burgemeester overhandigen.

Het Vakantiekamp 'Op Avontuur in de Stadsnatuur' is bedoeld om Rotterdamse kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool, die de afgelopen twee jaar niet op vakantie zijn geweest, tóch een leuke, avontuurlijke en inspirerende zomer te bezorgen!

Het Vakantiekamp 'Op Avontuur in de Stadsnatuur' 2013 slaat dit jaar haar tenten op bij drie Kinderboerderijen in de deelgemeenten: Feijenoord, IJsselmonde en Rozenburg. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers en sponsors.

Wilt u zich verbinden aan Het Vakantiekamp 'Op Avontuur in de Stadsnatuur' 2013, meldt u aan door te mailen naar info@themida.nl of bel ons op telefoonnummer: 010 820 84 68 / 06 411 128 76 Doet u mee?

Alvast hartelijke dank!


Terug naar overzicht